Cultura

Coixet, Monzó, La Fura i Josep Maria Benet, entre els 14 premis "Continuarà"

Cultura

Isabel Coixet, La Fura dels Baus, Josep Maria Benet i Jornet i Najat El Hachmi són alguns dels catorze premiats pel programa Continuarà amb guardons que es lliuraran demà en la tradicional vigília de Sant Jordi que celebra el programa que s'emet per La 2.

El magazín dirigit per Montse Mompó convoca cada any una festa en la qual es concedeixen una sèrie de premis per destacar la trajectòria de persones destacades en totes les disciplines culturals.

Els premiats en l'apartat de cinema són Isabel Coixet, per la seva recent estrenada Elegy i J.A. Baiona per El orfanato.

La Fura dels Baus ha estat distingida pels seus últims muntatges teatrals, per la seva diversitat, creativitat, trajectòria i per les seves formes espectaculars que sobrepassen els límits tradicionals.
L'escriptor Quim Monzó, per la seva banda, ha estat guardonat per ser un dels escriptors més importants de la literatura actual amb la recent publicació de Mil cretins.

A més, han premiat a la marca Custo Barcelona, l'escriptora Najat El Hachmi, recent Premi Ramon Llull, l'arquitecte Enric Ruiz-Geli, la cuinera Carme Ruscalleda i, entre d'altres, Francisco Ibáñez pel mig segle de Mortadel·lo i Filemó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.