Cultura

Més cada mes

Comunicació

Vist el gràfic sembla fàcil, però no ho és. L’AVUI.cat ha tornat a establir un nou rècord, amb un total de 225.280 navegadors únics el passat mes de juny. Això vol dir que aquesta és la quantitat d’usuaris diferents que van entrar al diari electrònic al llarg dels trenta dies del darrer mes auditat. La dada es complementa –segons les xifres oficials d’OJD/Nielsen– amb gairebé 800.000 visitants, que van consultar prop de quatre milions de notícies a l’edició digital de l’AVUI. Tot plegat ha generat un creixement sostingut d’un 24% en el que portem de 2008, un increment que deixa l’AVUI.cat en una posició realment destacada dins el panorama comunicatiu català.

L’expansió del mitjà s’ha basat en l’autonomia periodística del diari electrònic, fins al punt que, més enllà de la simple actualització permanent de les notícies, l’AVUI.cat és ja una referència imprescindible per comprendre i contextualitzar l’actualitat nacional i internacional. A això s’hi ha sumat un esforç d’anàlisi i opinió i, des de fa tres mesos, la incorporació de diverses novetats que han tingut una excel·lent acceptació entre els lectors, que per exemple han valorat l’eficàcia del bloc de diccionaris online (fruit d’un acord amb el Grup Larousse), una eina útil d’ús quotidià.
La participació és un dels elements distintius de l’edició electrònica de l’AVUI, gràcies a la interactivitat que permeten els comentaris, les enquestes d’actualitat i els blogs.
La segona línia d’expansió passa per la informació local i comarcal. En l’àmbit d’internet, l’Aterrassa.cat ja és a hores d’ara el principal diari electrònic de Terrassa i comarca. Una oferta que es complementarà amb la novetat de l’Asabadell.cat, prevista per al pròxim 5 de setembre.

Pel que fa a l’àmbit general, l’AVUI.cat disposarà en breu d’un sistema de fòrums que permetrà als lectors debatre l’actualitat en un format pràctic i fàcil d’utilitzar. L’expansió continua.

Vegeu el PDF sobre l'evolució dels usuaris de l'AVUI.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.