Cultura

Santi Millán estrena 'late show' a TV3

'Boqueria 357' es desenvolupa en un pis de la Rambla, des d'on es cridarà els espectadors perquè hi participin en directe

L'actor Santi Millán torna a TV3 en un nou 'late show' situat en un pis de la Rambla. Pel 'Boqueria 357', hi passaran cada dimecres a partir de les 22:45, amics i coneguts de tot tipus on, a part de conversar-hi, no s'escaparan de posar-se davant dels fogons o de realitzar algun espectacle.

Aquesta setmana, el campió del món en elaboració de pizzes, Fabián Martín, serà l'encarregat de posar-se al davant dels fogons. Per ajudar a païr el sopar, Paula Vázquez, prepararà sangria i, per xerrar una estona, el primer convidat serà l'actor Paco León.

Cada dimecres, en directe, Santi Millán començarà el programa animant a tots els telespectadors a anar a la Rambla perquè participin en el programa. Els demanarà diferents coses: que portin un objecte que els faci nosa a casa, que l'ajudin a imitar un vídeo curiós que circula per internet,... A més, el programa comptarà amb espectacles (com la demostració de com fer una escultura de gel), entrevistes amb personatges coneguts i, per posar punt i final al programa, els famosos més amants de la cuina ensenyaran a cuinar un plat que es convertirà en el sopar de tots els qui els trobin al pis.

L'última aventura de Millán a la televisió catalana va ser A pèl tour, espai amb el qual va recórrer territoris d'arreu de Catalunya en copresentació amb el seu amic José Corbacho. Abans d' A pèl, va formar part de l'equip de col·laboradors habituals d'Andreu Buenafuente en programes com La cosa nostra o Una altra cosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.