Cultura

Segon dia de música en directe amb el Primavera Sound

The Sonics, una banda amb més de quaranta anys a la seva esquena van fer del seu repertori una divertida revetlla amb cançons com Cinderella, Stricnine que van fer moure al públic.

I mentre això succeïa, a un altre dels escenaris, The Portishead oferia el seu segon concert encara que només per a 3.200 privilegiats que van reservar seient a l'Auditori del Fòrum. La segona sessió que havia d'oferir aquest grup ha estat un dels pocs retards que s'han registrat en el programa, perquè cal reconèixer que els horaris es compleixen gairebé al peu de la lletra. La cantautora nord-americana Cat Power va estar una altra de les actuacions destacades.

La sessió de divendres va començar amb The swell season, el duo format per Glen Hansard i Marketa Irglova, guanyadors de Òscar aquest any a la millor cançó de la pel·lícula Once.

Per dissabte, la sessió de tancament, els assistents gaudiran de quaranta actuacions més, entre elles les de Rufus Wainwright; Dinosaur Jr.; Morente Omega i Lagartija Nick o Tindersticks, i més entrada la nit, Simiam Mobile Disco, 808 State o Tiefschawarz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.