Arts escèniques

21.000 espectadors han passat per la Fira del Circ al Carrer

21.000 espectadors. Aquesta és la xifra que ha aconseguit reunir la 29 edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, que aquest diumenge ha encarat la seva recta final després de tres dies i més d’una quarantena d’espectacles programats. Des de l’organització fan un balanç molt positiu i satisfactori del funcionament global del certamen. “Ens hem mogut amb xifres de públic similars a les d’altres anys, amb un lleuger augment que no ha afectat la qualitat, que és el que ens interessa” explica Eva Gasull portaveu de la Fira del Circ al Carrer, que també està contenta amb l’oferta transversal d’enguany “que ha arribat a tot tipus de públic, i amb l’objectiu d’aportar una mirada inclusiva al circ”.

Un total de 29 companyies s’han repartit per una vintena d’espais de la ciutat per presentar les seves propostes de clown, acrobàcies, malabars, equilibrisme, trapezi, diàbolo o, fins i tot, pinzellades de dansa aèria. A més, enguany hi havia una clara aposta pel talent local: més de la meitat de les companyies són catalanes, cosa que fa més sostenible la proposta. La resta són, majoritàriament, d’altres punts de l’estat, alhora que també n’hi ha del Regne Unit i França.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia