Cultura

Bob Dylan actuarà a Andorra el 22 de juny abans d'iniciar la gira per l'Estat espanyol

Encamp ha demanat un crèdit extraordinari de 355.000 euros per dur Dylan

Bob Dylan actuarà el 22 de juny a Encamp (Andorra), en un concert que serà el tret de sortida d’una gira peninsular que començarà el dia 24 a l’Expo de Saragossa. La consellera de Cultura d’aquest municipi andorrà de 13.000 habitants, Olga Areny, va confirmar ahir l’actuació al Principat, després de tancar les negociacions amb la promotora Gamerco.

Per al concert es posaran a la venda, al preu únic de 45 euros, unes 8.000 entrades, segons les primeres previsions, i encara s’ha d’estudiar a través de quin mecanisme es posaran a disposició del públic. En aquest sentit, Areny va explicar que confien a posar-les a la venda d’aquí a quinze o vint dies.

El recital tindrà lloc al camp de futbol de Prada de Moles, on es construirà un envelat de grans dimensions i s’habilitaran diverses àrees d’aparcament. La consellera de Cultura encampadana, després d’obtenir llum verda de Gamerco, va explicar que el comú confia que el recital sigui tot un èxit, ja que Dylan “ha exclòs Catalunya” de la gira peninsular i això pot animar el públic català a viatjar fins al Principat.

Els punts del concert s’han d’acabar de perfilar, com ara, per exemple, el nom del grup teloner que Dylan s’emportarà a la seva primera incursió al país dels Pirineus. Tampoc s’han avançat gaires detalls sobre el repertori que el cantautor portarà en aquest primer concert, però, segons va afirmar Areny, dedicarà la major part del recital a fer un “repàs històric” i probablement la darrera part la consagrarà al darrer disc, Modern Times.

En roda de premsa ahir es va facilitar la llista de concerts confirmats per Gamerco de la gira per l’Estat, que inclou, al juny, Saragossa (24), Pamplona (25), Vigo (27), Ávila (28). Al juliol, les dates segures seran València (1), Conca (2), Lorca (4), Jaén (5), Madrid (6), Jerez (8) i Mèrida (10).

El fet que Dylan hagi exclòs Catalunya ha animat els responsables del comú d’Encamp pel que fa a les expectatives d’un concert que es preveu multitudinari i per al qual s’ha aprovat un crèdit extraordinari de 355.000 euros. “Es tracta d’un recital que creiem que ens beneficia i que farà que a Andorra es visqui un cap de setmana mogudet”, va pronosticar la consellera. La parròquia encampadana ha programat també concerts del veneçolà Carlos Baute i els espanyols Mago de Oz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.