Cultura

Sonic Youth, Aphex Twin i Michael Nyman lideren "de moment" el cartell del Primavera Sound'09

Del 28 al 30 de maig Barcelona tornarà a viure "la invasió" musical del Primavera Sound. Els americans Sonic Youth i Richard David James, el "mozart del techno", més conegut com Aphex Twin, encapçalen el cartell del festival urbà.

Un dels seus dos directors, Gabi Ruiz, ha promès però que les "grans sorpreses encara estan per arribar". El folk de Damien Jurado, el minimalisme del compositor cinematogràfic Michael Nyman o la revisió de la música dels 80 de Joe Crespusuclo també acudiran a la cita de música indie. Així s'ha presentat la nova edició del Primavera quan encara planeja sobre l'altre gran festival barceloní, el Summercase, un futur incert.

El Primavera Sound'09 tornarà a comptar amb les sis localitzacions de l'any passat. L'escenari Estrella Damm amb capacitat per a 25.000 persones acollirà les bandes de rock i pop més importants. La resta seran l'escenari Rockdelux, l'All Tomorrow's Parties, el Pitchfork, el Ray-Ban Vice i l'Auditori. El festival compta amb la col·laboració del festival britànic ATP, el web especialitzat Pitchfork i la revista Rockdelux.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.