Cultura

Neil Young actuarà a BCN per primera vegada des del 1987

Primavera Sound

L'artista canadenc Neil Young participarà al festival de música Primavera Sound 2009 que se celebrarà a Barcelona entre el 28 i el 30 de maig, després de més de 20 anys sense actuar a la ciutat.

Segons ha informat avui l'organització del festival, Neil Young actuarà a l'escenari del Fòrum el dia 30 i oferirà un concert de dues hores i mitja.

Neil Young porta més de 40 anys en actiu i entre els seus èxits destaquen After the goldrush, Harvest, Harvest moon, Rust never sleeps i Ragged glory.

Primavera Sound ha informat avui sobre la distribució dels principals artistes entre les tres jornades de durada del festival musical. El dijous 28 de maig destacarà per les actuacions de My Bloody Valentine (en escenari exterior), Aphex Twin i Yo La Tenga. Per divendres 29 estan programats els concerts de Bloc Party, My Bloody Valentine (a l'Auditori), Spiritualized i Jarvis Cocker. El dissabte 30 de maig actuaran Neil Young, Sonic Youth i The Jayhawks.

En total hi haurà 6 escenaris entre els quals es distribuiran més de 160 artistes i grups.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.