Cultura

El Festival Primavera Sound acollirà la reaparició de Portishead

El festival Primavera Sound acollirà en l'edició d'aquest any la reaparició del grup britànic Portishead, estendard del trip-hop, ha informat avui l'organització.

Després d'una dècada d'absència als escenaris espanyols, el trio de Bristol, liderat per la vocalista Beth Gibbons, oferirà a Barcelona dos concerts al festival Primavera Sound, un d'ells en un dels escenaris principals i la segona a l'Auditori del Parc del Fòrum durant un altre dels dies de la cita musical.

Acompanyant als autors de Dummy, el festival ha confirmat també la presència de grups com Silver Jews, Pissed Jeans, Ben Chasny Six Organs Of Admittance, MV & EE with the Golden Road, Les Savy Fav, Fuck Buttons, Edan & MC Dagha i la tornada als escenaris de Deerhunter.

L'edició 2008 del Primavera Sound tindrà lloc del 29 al 31 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona i l'entrada per als tres dies del festival costarà 95 euros. Les entrades es poden adquirir a partir de demà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.