Cultura

Portishead, el gran atractiu de la 8a Primavera Sound

El festival de música independent se celebrarà del 29 al 31 de maig al Parc del Fòrum

Portishead serà el principal atractiu de la vuitena edició del festival musical Primavera Sound, que se celebrarà del 29 al 31 de maig. L'organització, que ha fet la presentació oficial aquest dilluns, considera que el cartell manté la línia artística d'un certamen que el seu director, Albert Guijarro, considera com el "festival de referència de l'indie europeu".

A més de l'esperat retorn de Portishead, la vuitena Primavera Sound inclourà actuacions d'un centenar de bandes en sis escenaris muntats al Parc del Fòrum i altres espais de la ciutat, com les sales Apolo i Sidecar. Boston Mission of Burma, Public Enemy, Throbbing Gristle, Tindersticks I Rufus Wainwright són alguns dels noms destacables d'un cartell que comptarà també amb la presència dels barcelonins Subterranean Kids, pioners del hardcore reunits després de dotze anys sense activitat.

Albert Guijarro ha aprofitat la presentació del festival per anunciar un acord amb l'Institut d'Indústries Culturals (ICIC) per a presentar artistes catalans de pop i rock el 13 de març al festival musical d'Austin (Texas, EUA). Així mateix, i en col·laboració amb l'ajuntament de Barcelona, el festival realitzarà diverses activitats al Metro i a diversos parcs municipals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.