Cultura

Smashing Pumpkins i The White Stripes acaparen el protagonisme del primer dia del Primavera Sound

Amb una escenografia marcada pel vermell, Jack i Meg White van desgranar els temes del seu nou àlbum

El retorn d'Smashing Pumpkins en què van espolsar vells hits sense caure en la nostàlgia i el concert d'uns elèctrics The White Stripes van acaparar l'atenció de la primera jornada del festival Primavera Sound, que es fa al recinte del Fòrum de Barcelona i que va registrar una bona entrada de públic.

Vestits de blanc rigorós, Smashing Pumpkins, la banda liderada per un fantasmagòric Billy Corgan, estava cridada a ser una de les sensacions del festival i van agradar als seus fans amb una combinació de nous temes del seu imminent nou àlbum, 'Zeltgeist', amb la recuperació de vells himnes.

Les noves cançons d'Smashing Pumpkins van sonar compactes amb la nova banda de Corgan, que tan sols manté al bateria Jimmy Chamberlin i a ell mateix com a integrants de la formació original, després que James Iha i D'Arcy no s'unissin al projecte. El concert d'Smashing Pumpkins va acabar amb el tema 'Muzzle'.

Després d'Smashing Pumpkins va arribar el segon plat fort del dia, la parella The White Stripes, que va presentar en el seu únic concert a Espanya el seu nou 'Icky Thump'. Amb una escenografia marcada pel vermell, Jack i Meg White van desgranar els temes del seu nou àlbum i van rescatar clàssics de la seva discografia com 'Jolene' o 'Hotel Yorba'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.