Cultura

El 19 de febrer es posen a la venda les entrades per al concert de Madonna

Música

Deu dies després de saber-se que venia, ja hi ha data per comprar les entrades per al concert de Madonna a Barcelona. Es posaran a la venda dijous de la setmana que ve, 19 de febrer, a les vuit del matí, a través del Tick Tack Ticket , Servicaixa, El Corte Inglés, Halcón Viajes i a la pàgina web de la promotora Livenation.

A finals de gener la web de Madonna ja anunciava que completaria el seu recorregut europeu passant per ciutats que havien quedat excloses en el primer tram de l'Sticky and Sweet Tour. Poc després, l'organitzadora en feia l'anunci oficial.

La gira, que començarà a Londres el 4 de juliol i passarà per Marsella, Hamburg, Oslo i Hèlsinki, arribarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el 21 de juliol, i al Vicente Calderón de Madrid, el 23 de juliol.

"Mai no ho he fet abans, és la primera vegada que allargo una gira. Estic molt il·lusionada de tornar a la carretera i visitar llocs on mai he estat i tornar a llocs que m'encanten", ha comentat Madonna sobre aquestes noves dates.

Els fans de Londres i Manchester van esgotar les entrades en pocs minuts, per la qual cosa els promotors han afegit dues segones actuacions: el 5 de juliol a Londres i el 8 a Manchester, últims concerts de Madonna al Regne Unit.

Dissabte passat, més de 70.0000 entrades es van vendre per al Werchter Festival de Bèlgica, i aquest dilluns es van esgotar les entrades per al concert d'Oslo en menys de 30 minuts.

Preàmbul audiovisual
Provocadora, dura, intimista i sexi, als 50 anys Madonna sedueix els fans exhibint acrobàcies impossibles damunt de l'escenari. La gira arrenca habitualment amb el tema Candy Shop, de l'últim àlbum, Hard Candy, i ofereix un preàmbul audiovisual amb pantalles sobreposades en forma de cub.

Des del 23 d'agost de l'any passat, quan va inaugurar la gira a Cardiff (Gal·les), el 21 de desembre, quan va oferir el quart concert a São Paulo, ha sumat un total de 58 recitals, que l'han convertida en la gira de més èxit de la història feta per una cantant en solitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.