Cultura

Ramon Font és nomenat president del CAC

Comunicació

El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Ramon Font com a president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), després que la setmana passada fos proposat per aquest càrrec i l'organisme enviés el seu vistiplau. Ramon Font substitueix en el càrrec a Josep Maria Carbonell, que va presentar formalment la renúncia al president de la Generalitat, José Montilla, el 14 de gener passat, amb efecte a partir del 17 de gener.

El vicepresident del CAC, Domènec Sesmilo, ha exercit fins ara les funcions de president. Nascut a Cervera el 1952, Font ha estat responsable de les redaccions de la cadena SER i de TVE, i director de Ràdio Nacional d'Espanya i del centre de producció de TVE a Catalunya.

Durant els Jocs Olímpics, va dirigir la Ràdio Olímpica i va rebre la medalla Barcelona'92 de l'Ajuntament de Barcelona.Font també ha estat President de l'Associació de la Premsa Estrangera a Portugal (2004-05), corresponsal de TVE a Portugal i director de TVE a Catalunya entre 2001 i 2003. Igualment, va ser consultor del Ministeri d'Economia del Govern de la República de Portugal (1999-2000) i de Porta 2001, Capital Europea de la Cultura, 2001. Font ha estat, a més, editor de notícies Antena 3 TV i consultor de Lisboa'94 i de 'Expoció Universal de Lisboa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.