Cultura

Roger Mas guanya dos premis Enderrock per 'Les cançons tel·lúriques'

El cantautor Roger Mas ha guanyat els premis Enderrok al millor disc de l'any i al millor disc de folk pel seu últim àlbum Les cançons tel·lúriques. El lliurament dels guardons, el 10 de febrer a la Sala Bikini de Barcelona, reunirà els principals artistes i agents del sector musical català, segons ha informat avui l'organització en un comunicat.

A l'acte hi actuaran alguns dels cantants i grups premiats, com Manel –millor disc en cançó de pop-rock, segons la crítica–, Roger Mas i Òscar Briz –millor disc de l'any i millor disc de cançó d'autor, segons la crítica–, Miquel Abras –millor artista, disc i lletra de cançó de pop-rock per votació popular– i Pep sala i Mónica Green, coincidint amb el desè aniversari de la desaparició de Sau.

Albert Pla –millor directe de cançó d'autor i millor grup català en altres llengües–, Pau Alabajos –millor artista i disc de cançó d'autor–, Quico el Célio, El Noi i El Mut de Ferreries –millor grup, disc i cançó folk i noves músiques– han estat els principals vencedors de la votació popular.

També han resultat premiats Lax'n'Busto –millor directe i cançó pop-rock–, Gossos –millor DVD pop-rock–, Alberto Fibla –millor cançó d'autor–.

El grup revelació de l'any és Manel, i a la categoria de Jazz, els premiats són Martí Serra, Santiago Auserón & l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, Periquito Sambeat i Keith Jarret.

Un total de 7.233 persones van participar en la votació popular dels premis, "una xifra rècord de participació", ha assegurat Enderrock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.