Cultura

El Festival d'Eurovisió fa 55 anys

El certamen renova aquesta nit la seva cita amb el públic d'Europa des d'Oslo

El Festival d'Eurovisió arriba aquesta nit a la seva edició 55, i amb això demostra la seva bona salut i la seva capacitat de superar les crítiques que ha estat rebent en les edicions més recents a causa d'algunes de les propostes, realment estrambòtiques, que s'hi han fet arribar.

El festival, que ha celebrat aquesta setmana dues semifinals, necessàries a causa de l'increment de països que tenen ganes de provar sort en aquest xou anual, començarà poc després de les nou del vespre i, com és habitual, Televisió Espanyola en farà la retransmissió en directe a través del seu primer canal, TVE-1.

Diges canta el segon
En aquesta ocasió el representant de la radiotelevisió pública estatal al Festival d'Eurovisió és el cantant Daniel Diges, que du a competició la composició Algo pequeñito. Diges ocupa la segona posició en la relació de cantants, que acull un total de 25 intèrprets.

TVE-1 començarà a ocupar-se del Festival d'Eurovisió una hora abans que comenci la competició amb l'emissió del programa especial Destino Oslo, que tindrà com a conductora Anne Igartiburu i que comptarà amb la participació del jurat que valorarà els cantants en nom de la radiotelevisió pública estatal: José María Iñigo, Toni Garrido, Mariola Orellana, Pilar Tabares i Mauro Canut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.