Cultura

Diges: "Em vaig pensar que Jimmy Jump era un terrorista"

El representant d'Espanya creu si Jimmy Jump hagués irromput en l'actuació d'un altre país 'Algo pequeñito' hauria quedat l'última posició, perquè hi hauria hagut vot de càstig contra el sabotejador, vist com a espanyol

El representant d'Espanya a Eurovisió, Daniel Diges, ha explicat avui en roda de premsa que quan Jimmy Jump va irrompre a l'escenari va pensar que es tractava d'un "terrorista". Aleshores, Diges ha dit que quan es va adonar que era un boicotejador es va reafirmar a l'escenari per "intentar eclipsar-lo i esborrar la seva imatge".

Després del boicot que va rebre la seva actuació a Eurovisió se sent "guanyador" tot i haver quedat en quinzena posició. "Em sento guanyador, l'actuació i la cançó han tingut una gran repercussió", ha explicat Diges.

Gràcies a Jimmy
El representant d'Espanya a Eurovisió explica que gràcies a l'espontani que va irrompre a l'escenari mentre ell cantava Algo pequeñito la gent parlava d'ell tan com de la triomfadora de la nit, Lena Meyer–Landrut. "Vaig fer el que havia de fer, seguir amb la meva actuació, projectar encara més la meva veu i somriure", ha assegurat el cantant d'Alcalà d'Henares.

Diges diu que va pensar que de cap manera "permetria que un tio amb una gorra vermella arruïnés la seva carrera", ha assenyalat. El cantant explica que va sentir tanta ràbia i impotència que quan va acabar l'actuació va començar "a plorar de ràbia" perquè duia tres mesos preparant la cançó.

El cantant també ha dit que és una sort que Jimmy Jump saltés a l'escena a la seva actuació perquè "si aquesta persona surt en la interpretació d'un altre país, Espanya hauria quedat en última posició".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.