Cultura

Tarantino triomfa en els premis del Sindicat d'Actors dels EUA, previ als Oscar

'Malditos bastardos' aconsegueix dos guardons en la cerimònia prèvia als Oscar

La pel·lícula de Quentin Tarantino Malditos bastardos ha estat amb dos premis la gran triomfadora aquest diumenge de la 16a edició dels guardons del Screen Actors Guild (SAG), el sindicat d'actors dels EUA més important, en una gala en què Penélope Cruz s'ha quedat de nou amb les ganes d'aconseguir un guardó.

Cruz, nominada com a millor actriu secundària per Nine, ha vist com se li escapava per tercera vegada el SAG al qual ja havia estat candidata per Volver (2006) i Vicky Cristina Barcelona (2008).

El drama de Tarantino ha aconseguit el premi a la millor interpretació conjunta, categoria reina de la nit. Jeff Bridges ha aconseguit el guardó al millor actor protagonista per Crazy Heart, el primer de la seva carrera, derrotant de nou George Clooney, Morgan Freeman i Colin Firth, tal com va passar diumenge passat amb els Globus d'Or.

Pel que fa a la millor actriu, aquest cop la batalla entre Sandra Bullock (The Blind Side) i Meryl Streep (Julia i Julia), ha acabat amb la victòria de la primera.

Mo'Nique ha estat la guanyadora en la categoria de millor actriu secundària pel seu paper a Precious, permi amb el qual competia amb Cruz, Diane Kruger (Malditos bastardos), Anna Kendrick i Vera Farmiga (les dues per Up in the Air)

També ha estat previsible el triomf de Chritoph Waltz com a millor actor secundari pel seu treball a Malditos bastardos, davant de Matt Damon per Invictus, Woody Harrelson (The Messenger), Christopher Plummer (The Last Station) i Stanley Tucci (The Lovely Bones).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.