Cultura

Entitats propalestines promouen un boicot a Noa

La cantant israeliana ha de participar als actes de la Diada al costat d'una orquestra àrab

Diverses entitats propalestines han començat a fer campanya demanant un boicot a la cantant israeliana Noa, que és una de les actuacions previstes en l’acte institucional de la Diada al Parc de la Ciutadella. Una denominada Campanya Palestina pel Boicot Acadèmic i Cultural a Israel va demanar ahir al govern català i al Parlament que no convidin “ambaixadors culturals israelians a la Diada”. La dura nota fins i tot diu: “Noa ha de ser tractada de la mateixa manera que qualsevol artista internacional que defensi crims de guerra. Ha de ser boicotejada”.

D’altra banda, tal com va avançar l’AVUI, la plataforma Aturem la Guerra ja ha enviat al president de la Generalitat, José Montilla, i al del Parlament, Ernest Benach, una carta també en contra de la presència de la cantant israeliana a l’acte institucional, on interpretarà El cant dels ocells amb una orquestra àrab. La plataforma diu que desvincula la seva actitud de les posicions d’antisemitisme, però demana que se li retiri la invitació a la cantant per haver titllat de càncer Hamàs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.