Cultura

El nou disc d'Amy Winehouse, al 2010.

El segon disc d'Amy 'Back to Black' va vendre ni més ni menys que 10 milions de còpies a tot el món i la va convertir en una de les poques artistes femenines a aconseguir cinc premis Grammy

Ho han aconseguit. Els responsables de la discogràfica Island Records han confirmat que el pròxim disc d'Amy Winehouse estarà llest per a l'any que ve, malgrat els problemes que han tingut amb la cantant.

Després del reeixit Back to black, segon disc d'Amy Winehouse publicat el 2006, molts estaven esperant un nou àlbum de la cantant, que en aquests últims tres anys ha estat notícia més pels seus abusos amb les drogues i la seva relació amb el seu exmarit que per la seva música.

A principis d'aquest any, després d'uns mesos de retir ala illa caribenya de Saint Lucia, semblava que Amy tornaria amb un nou disc entre els braços. Almenys això pensaven els responsables de la seva discogràfica, Island Records, que van tenir una gran desil·lusió en escoltar el material que Winehouse els va portar.

"Massa reggae", han considerat els seus caps d'Island Records quan van comprovar que Amy s'havia deixat influenciar massa per l'estil de música que va escoltar a Saint Lucia. Però des d'allò ha passat el temps i sembla que l'artífex de Rehab s'ha retrobat amb aquest so que la caracteritza.

"He escoltat un parell de demostracions de cançons que em van encantar", ha confessat, en declaracions a la BBC, el copresident d'Island Records, Darcus Beese, després d'escoltar en exclusiva el nou material d'Amy Winehouse, que ell mateix espera que estigui llest, com a molt, per a "l'any que ve".

El segon disc d'Amy Back to Black va vendre ni més ni menys que 10 milions de còpies a tot el món i la va convertir en una de les poques artistes femenines a aconseguir cinc premis Grammy, encara que la seva victòria va quedar entelada pel fet que va haver de rebre'ls via videoconferència a causa dels seus problemes amb la justícia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.