Cultura

Manel Fuentes renuncia al xou d'Antena 3

El director d''El matí de Catalunya Ràdio' anuncia que no presentarà el programa 'Pánico en el plató'. Tenia el suport de la direcció, tot i les crítiques del comitè d'empresa i de la diputada Meritxell Borràs

La polèmica s'ha acabat en renúncia. Manel Fuentes ha anunciat aquest matí que no presentarà el programa d'Antena 3 'Pánico en el plató', després de les crítiques rebudes per part del comitè d'empresa de Catalunya Ràdio, tot i que fonts del seu entorn asseguren que la seva decisió ja estava presa des de dimecres.

"Espero no parlar més d'aquest tema. Aquesta temporada, no faré tele. Sempre he mantingut que la meva prioritat era El matí de Catalunya Ràdio i que no faria res que el pogués malmetre. Per tant, ara no donarem peu a ningú que el vulgui posar sota sospita, és massa important. I només tornaré a parlar-ne l'endemà de l'últim dia d'aquesta temporada", ha anunciat als seus oients aquest divendres al matí. 

La decisió es fa pública l'endemà que, en una carta oberta, el comitè d'empresa de l'emissora li assegurava que no entenien per què volia participar en aquest xou, que consideren que li podria restar credibilitat.

Els mateixos arguments havien estat esgrimits per la diputada de CiU Meritxell Borràs, amb la qual Fuentes ha polemitzat a través d'articles publicats a l'AVUI i en dos mitjans més.

Aquest dijous a la tarda, la direcció de Catalunya Ràdio i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) van fer pública una nota de suport a Fuentes, que avalava la seva decisió de presentar el programa d'Antena 3, un xou sense periodicitat fixa i que el periodista considerava que podia compatibilitzar amb la seva feina a Catalunya Ràdio. Tanmateix, Fuentes va decidir mantenir la seva renúncia al projecte televisiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.