Cultura

Michael Jackson, per fi enterrat

El Rei del Pop ha rebut sepultura al cementiri Forest Lawn de Glendale, al comtat de Los Angeles, més de dos mesos després de la seva mort

La família i amics de Michael Jackson han dit l'últim adéu al Rei del Pop, que ha rebut sepultura al cementiri Forest Lawn de Glendale, al comtat de Los Angeles, més de dos mesos després de la seva mort.

L'enterrament, de caràcter íntim, ha començat amb més d'una hora i mitja de retard, i ha estat presidit pel fèretre daurat de l'artista, que ja es va exhibir al funeral públic celebrat el 7 de juliol, rodejat per dos quadres amb la imatge de Jackson i flors.

Hi han assistit els familiars de l'artista i 200 convidats, entre els quals Elizabeth Taylor, Macaulay Culkin i el reverend Jesse Jackson. Diana Ross, Brooke Shields, Lisa Marie Presley i Steve Wonder també hi han sigut, segons els mitjans de comunicació nord-americans.

L'esdeveniment s'ha allargat 60 minuts i ha comptat amb l'actuació de Gladys Knight, artista que coneixia Jackson des que era un nen.

L'enterrament ha estat privat, sense accés a la premsa i sense imatges en directe per la televisió, i custodiat per unes fortes mesures de seguretat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.