Cultura

La jamaicana Grace Jones encapçala la llista dels 40 artistes confirmats del Sónar

Música

La jamaicana Grace Jones és, fins ara, el principal nom dels 40 artistes ja confirmats que al llarg dels dies 18, 19 i 20 de juny actuaran al Sónar. Al recinte tancat del darrere del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) del barri barceloní del Raval es tornaran a donar cita els principals protagonistes de l'escena de la música electrònica.

L'organització ha donat a conèixer els noms dels artistes que ja han compromès la seva assistència a un dels festivals de referència mundial. També han assegurat, però, que la llista s'ampliarà durant les pròximes setmanes.

Grace Jones encapçala la llista dels 40 artistes que a començaments d'estiu actuaran al recinte tancat del Sónar 2009. La jamaicana, nascuda sota el nom de Grace Mendoza l'any 1948 és model i la seva androgínia sovint li ha valgut rumors, falsos, sobre una possible transsexualitat. L'organització ha explicat que durant les pròximes setmanes es donaran a conèixer més noms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.