Cultura

Fuentes, a Antena 3

El conductor d’‘El matí de Catalunya Ràdio’ agafarà el relleu de Juan y Medio com a presentador de l’espai ‘Pánico en el plató’

Manel Fuentes tornarà a mostrar la seva faceta de showman a la televisió. En concret, ho farà al capdavant del programa d’Antena 3 TV Pánico en el plató, que, fins ara, condueix Juan y Medio: ahir encara es va asseure davant l’últim invitat, Jesulín de Ubrique, abans del canvi de presentador.

A falta només de lligar els últims serrells del contracte, l’acord entre la cadena i el periodista ja és ferm. D’aquesta manera, Fuentes combinarà la seva tasca informativa com a conductor d’El matí de Catalunya Ràdio amb el seu retrobament amb l’entreteniment televisiu.

La consolidació del programa radiofònic, que té el repte de recuperar el lideratge matinal de Catalunya Ràdio, era “l’objectiu prioritari” de Fuentes, que ara, quan el programa ja fa dos mesos que roda, explica que pot “començar a atendre altres ofertes que em permetin continuar a ple rendiment a la ràdio i donar continuïtat a la meva trajectòria en el camp de l’entreteniment televisiu”.

De fet, Fuentes ja havia declinat altres ofertes de televisions estatals per acabar de madurar el nou repte radiofònic i ara considera que “ja és moment d’ampliar el ventall”. Pánico en el plató és, a més, un programa “fàcil de combinar”, perquè esta enregistrat i no té una periodicitat fixa a la graella.

Un altre dels requisits, que, segons Fuentes, havia de reunir el programa que suposés el seu retorn a la televisió era que es tractés d’una “proposta d’entreteniment blanc, que no fos un programa del cor o similar, sinó un espai en què el més important fos l’espectacle”.

A Pánico en el plató, diversos personatges s’asseuran davant del presentador per sotmetre’s a una extensa entrevista, durant la qual apareixeran per sorpresa coneguts del protagonista. José Bono, David Bisbal i Carlos Latre són tres dels entrevistats que el programa està intentat lligar per a la nova etapa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.