cultura

Els nens, els primers de fer cua per al càsting de ‘The promise'

La primera de les quatre jornades per seleccionar figurants per al film que es rodarà a Figueres protagonitzat per Christian Bale va començar ahir

No hi ha hagut aglomeracions però sí matiners

Tot i que a les vuit del matí ja hi havia famílies fent cua a la Casa Empordà de Figueres, el fet és que quan s'han obert les portes puntualment a les onze del matí per començar el càsting de figurants per participar a la superproducció de Hollywood The promise, poc més d'una seixantena de persones s'esperaven per entrar. La Màxima, que acompanyava la seva filla de dotze anys, explicava que veient les cues que es van formar al càsting de Joc de trons a Girona van optar per arribar ben d'hora per entrar les primeres però que no hauria calgut perquè no s'hi ha presentat gaire gent. Pilar Mayo, de Babieka Films, la productora encarregada de fer el càsting, explica que per evitar aglomeracions i “incomoditats” per a la mainada, s'ha optat per dividir-ho en quatre jornades per fer les proves de selecció del miler d'extres que busquen a Figueres. “En els càstings d'Exodus a Fuerteventura vam tenir molts problemes per la gran afluència de gent i aquí hem optat per fer-ho en quatre dies i poder treballar en millors condicions”, remarca.

El primer dia de càsting ha servit per seleccionar una cinquantena de nens i nenes d'entre set i tretze anys. Una part d'ells, explica Mayo, els escolliran d'ètnia àrab perquè una part dels figurants hauran de fer el paper d'otomans i la resta, d'armenis. Avui es faran les proves als figurants amb instrucció militar, alguns dels quals seran soldats de la base militar de Sant Climent Sescebes. Dilluns i dimarts, les jornades en què s'escolliran els homes i les dones es preveuen més multitudinàries.

Bale, a Sant Ferran

El rodatge del film protagonitzat per Christian Bale i Oscar Isaac es farà entre el setembre i desembre i a Figueres l'escenari de rodatge serà el castell de Sant Ferran. També es rodarà en vuit localitzacions més de l'Estat espanyol i a Malta i Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.