Economia

Julio Segura ja és el nou president de la CNMV

Tots els partits, excepte el PSOE, creuen que l'encarregat de presidir l'organisme regulador l'hauria de decidir el Parlament

La Comissió d'Economia del Congrès ha dictaminat avui a favor del nomenament de Julio Segura com a president de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), amb la majoria del PSOE, el rebuig del PP i l'abstenció de la resta de partits de l'oposició.

En la seva intervenció, Julio Segura ha defensat la seva independència respecte el govern central i ha negat haver rebut pressions en el referent al procés opas d'Endesa, fet sobre el qual el PP va dubtar. Els portaveus dels partits han expressat el reconeixement a la trajectòria professional de Segura, i tots, excepte el representant del PSOE, han coincidit a subratllar que l'encarregat d'escollir el president del regulador dels mercats espanyols hauria de ser el Parlament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.