Economia

Daliair i Guadiair venen el 20,97% del seu capital de Vueling

Les accions de Vueling van tancar ahir a un preu de 33,82 euros

Les societats Daliair S.a.r.l i Guadiair S.a.r.l, controlades per fons assessorats per Apax Partenrs han decidit vendre el seu 20,97% de participació en la companyia de transport aeri Vueling Airlines S.A., segons el comunicat de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La col·locació l'està realitzant Goldman Sachs International, que ha comunicat el fet a la CNMV, i ha explicat que es tracta d'un procès de col·locació privada entre inversors qualificats. Aquesta col·locació que afecta a 3.135.284 accions de l'empresa de transport aeri, ha provocat la suspensió de les accions de la companyia, a l'espera de la comunicació d'aquest fet rellevant, i tornarà a cotitzar a partir de les deu del matí.

Segons informa Goldman Sachs, les accions es destinen en exclusiva a inversors qualificats a Espanya i a l'estranger i s'està portant a terme gràcies al procediment conegut com a "col·locació accelerada" i durarà un dia hàbil. Durant aquest dia Goldman Sach International desenvoluparà activitats de difusió i promoció de la col·locació per conèixer l'interès dels potencials inversors i després decidirà el preu de la venda de les accions.

Les accions de Vueling van tancar ahir a un preu de 33,82 euros, després de pujar un 0,54 per cent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.