Economia

Vueling preveu pèrdues de més de 50 milions

Diverses fonts del sector indiquen que l'aerolínia revisarà a la baixa en els propers dies la seva previsió de resultats

Les pèrdues de Vueling en aquest exercici superaran els 50 milions d'euros. Aquest mal resultat es deurà, principalment, a la disminució del benefici brut d'explotació, que es preveia que fluctués entre els 20 i els 40 milions d'euros, i que al final es veurà reduït sensiblement.

Segons fonts del sector, l'aerolínia revisarà a la baixa en els propers dies la seva previsió de resultats, la segona que haurà de fer aquest any. Vueling va tancar el primer semestre multiplicant les pèrdues per cinc, fins a 25,6 milions. L'empresa va atribuir els mals resultats a la pressió dels preus de les altres companyies i a la pujada del combustible.

El president de l'empresa, Josep Miquel Abad, va dimitir juntament amb els altres tres consellers d'Inversiones Hemisferio, la societat de la família Lara que és el primer accionista de Vueling amb un 15,7% del capital. La nova presidenta, Barbara Cassani, va mostrar confiança en la permanència d'Hemisferio, però si sortís "no seria problema", perquè "hi ha moltes empreses interessades a entrar". La societat dels Lara podria obtenir unes plusvàlues properes als 30 milions si venguessin el seu paquet d'accions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.