Economia

Vueling opta per Sevilla com a tercera base d'operacions a l'Estat

L'aerolínia de baix cost ha descartat finalment les altres tres ciutats candidates al projecte: Màlaga, Alacant i València

Vueling ha escollit Sevilla per obrir la seva tercera base a l'Estat -que se sumarà a Barcelona-El Prat i Madrid-Barajas- després de descartar les tres ciutats candidates restants: Màlaga, Alacant i València. Vueling ha escollit Sevilla per, segons ha informat, la necessitat de connectar la ciutat amb vols directes a Europa, per potenciar el seu atractiu turístic i com a centre de negocis, la bona acollida que els sevillans han donat a l'aerolínia i les bones perspectives de futur.

Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), cap a finals d'octubre, l'aerolínia instal·larà tres avions nous, Airbus A320, a l'aeroport de San Pablo, i obrirà noves rutes amb vols directes als principals aeroports d'Europa.

L'obertura d'aquesta nova base crearà aproximadament 100 llocs de treball directes, entre personal de terra i tripulacions que tindran la seva residència habitual a la ciutat andalusa. Les previsions de l'empresa són transportar un milió de passatgers i convertir-se en la primera aerolínia de Sevilla en dotze mesos.

Així doncs, Sevilla és la tercera base d'operacions de l'Estat i la quarta del grup després que recentment obrís la seva primera base fora d'Espanya, a l'aeroport de París - Charles De Gaulle. L'aerolínia compta amb 11 avions al Prat, 7 a Barajas i 3 al Charles de Gaulle.

Durant la nova temporada d'hivern, que comença el 28 d'octubre, Vueling vol continuar amb els seus projectes d'expansió per incrementar l'activitat de tota la seva xarxa en un 70% respecte a la mateixa temporada de l'any passat. En concret, el grup aeri espera augmentar un 53% la seva activitat a Madrid, un 26% a Barcelona i doblar l'activitat de París.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.