Economia

L'Ajuntament d'Arenys de Mar i 'La Caixa' concediran microcrèdits a persones amb dificultats i emprenedors

Cada microcrèdit genera una mitjana de 2,5 llocs de treball, i en un 27% dels casos crea empreses dedicades al comerç

L'alcalde d'Arenys de Mar (Maresme), Miquel Rubirola, i la directora de l'àrea de negoci de La Caixa de la zona nord del Maresme, Manuela Ortiz, han firmat un conveni per facilitar microcrèdits a persones excloses del sistema tradicional i per afavorir la creació de projectes d'autoocupació al municipi.

L'acord "facilitarà les operacions de prèstec de petites quantitats, de 8.000 a 15.000 euros, a tornar en quatre anys a un interès molt avantatjós", variable segons cada cas.

L'Obra Social identifica com a principals beneficiaris les persones de més de 45 anys, discapacitats, persones que estiguin a l'atur durant llargs períodes, famílies monoparentals i immigrants.

Segons fonts de l'Obra Social de La Caixa, cada microcrèdit genera una mitjana de 2,5 llocs de treball. Amb els prèstecs a baix interès es creen principalment empreses dedicades al comerç, en un 27,6% dels casos, serveis, un 25,2% i en hostaleria, un 15,7%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.