Economia

La Caixa i Suez llancen una opa pel 50,2% que no controlen d'Agbar per 2.077 milions

Agbar forma part de la cartera industrial de Criteria Caixa Corp., que té previst sortir a Borsa el dia 10 d'aquest mes

Hisusa, el grup d'empreses participat per La Caixa i Suez, ha fet una opa al 50,2% del capital que no controlen a Aigües de Barcelona (Agbar) a raó de 27,65 euros per acció, fet que llança un import total de 2.077 milions d'euros.
Segons han informat les dues entitats a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el termini d'acceptació de l'opa, que es formula amb caràcter "irrevocable" i que no està subjecta a cap condició, és de 15 dies naturals comptats a partir del dia borsari següent a la data de publicació del primer dels anuncis de l'opa.

Agbar forma part de la cartera industrial de Criteria Caixa Corp., que té previst sortir a Borsa el dia 10 d'aquest mes.

La CNMV ha suspès la cotització d'Agbar mentre era difosa la informació sobre l'oferta. Els títols tornaran a cotitzar a les 14:00 hores. A les 12:33 h, la cotització d'Agbar pujava un 0,1%, fins a 26,68 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.