Economia

Repsol adverteix Algèria que anirà "a per totes" en l'arbitratge pel projecte de Gassi Touil

CATALUNYA

El president de Repsol, Antoni Brufau, ha assegurat aquest dijous que la seva companyia "anirà a per totes" en l'arbitratge amb Sonatrach pel projecte gasista Gassi Touil a Algèria, després que el govern algerià hagi advertit que demanarà 'milers de milions' a Repsol i Gas Natural com a resultat del fracàs de l'operació.

Brufau ha anunciat que serà la seva companyia i Gas Natural qui demanarà una suma important de compensació en concepte de "danys i perjudicis", perquè "nosaltres no ens hem endut res del patrimoni algerià, i en canvi ha estat el govern algerià qui ens ha pres una concessió que havíem guanyat en concurs".

El president de Repsol també ha avançat que les previsions de la seva companyia passen per fer inversions de 5.000 o 6.000 milions anuals durant cinc anys en les seves principals àrees d'activitat i, possiblement, estudiar l'oportunitat de fer, a mitjà termini, "adquisicions menors" que "mai transformaran la naturalesa de la companyia".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.