Economia

American Airlines inaugura la seva nova ruta Barcelona - Nova York

Aerolínies

American Airlines estrena aquest divendres una nova connexió setmanal, sense escales, entre l'aeroport del Prat (Barcelona) i l'aeroport JFK de Nova York. Amb aquesta ruta, els Estats Units es convertiran en una de les deu principals destinacions en nombre de passatgers des del Prat, amb uns 80.000 passatgers a l'any.

A l'acte d'inauguració, previst per a aquest matí, hi assistiran el secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i president del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA), el vicepresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Manuel Basáñez; el director de l'aeroport del Prat, Fernando Echagaray, i la vicepresidenta de vendes i màrqueting d'Europa, el Pròxim Orient i l'Àfrica d'American Airlines, Maria Sebastian.

El vol de l'aerolínia nord-americana se suma als vols que el Prat ja té amb places de l'altre costat de l'Atlàntic. En concret, tres amb Nova York, un amb Filadèlfia i un amb Atlanta (Estats Units); un amb Toronto i un Mont-real (Canadà), i un amb Mèxic DF (Mèxic).

A l'acte de presentació del vol celebrat a començaments d'abril, American Airlines va avançar que espera que aquesta nova ruta entre Espanya i els Estats Units se sumi a l'èxit que ja s'ha acollit el vol Madrid-Miami. A més, l'aerolínia creu que el vol Barcelona - Nova York suposarà un "gran benefici" per als clients de Catalunya que desitgin viatjar a aquesta ciutat o a qualsevol dels destins del continent americà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.