Societat

Un avió d'American Airlines s'estavella a l'aeroport de Kingston, a Jamaica

L'aparell, un Boeing 737 amb el número de vol 331, s'ha trencat en dues parts en tocar a terra. Hi viatjaven 145 passatgers i 7 membres de la tripulació. Fins ara no se sap si hi ha persones ferides o víctimes mortals

Un avió d'American Airlines s'ha estavellat aquesta matinada en aterrar a l'aeroport de la capital de Jamaica, Kingston, sense que se sàpiga encara si hi ha víctimes.

L'avió, que segons mitjans nord-americans, procedia de Miami, s'ha partit en dos en tocar terra enmig d'una intensa pluja. A l'aparell hi viatjaven 145 passatgers i 7 membres de la tripulació.

Segons la cadena de televisió nord-americana Fox News, es tracta del vol 331 de l'aerolínia nord-americana que acabava d'arribar de Miami cap a les 10 de la nit hora local (les 4 de la matinada a Catalunya).

Alguns passatgers han estat traslladats a hospitals de Kingston, però es desconeix de moment si hi ha persones ferides o mortes, encara que Fox News informa en la seva pàgina web que hi ha almenys 40 ferits, que ja han estat traslladats a l'hospital públic de Kingston.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.