Economia

TV3 presenta les seves novetats per a telefonia mòbil amb motiu del Mobile World Congress

Televisió de Catalunya està present al GSMA Mobile World Congress que se celebra aquesta setmana a Barcelona. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals hi presenta totes les seves novetats en el camp de tecnologies mòbils, entre les quals la versió per a mòbils del portal de vídeo TV3minuts (http://www.tv3.cat/tv3minuts), la producció de la primera sèrie per a mòbils de TV3, A Pera picada (http://wap.tv3.cat/aperapicada), i les aplicacions interactives dels canals digitals de la TDT adaptades per a mòbil i desenvolupades conjuntament amb Orange.

Aquests serveis, estrenats darrerament, se sumen a la versió de butxaca del portal de notícies 3cat24 (http://www.3cat24.cat), en què es poden consultar les notícies més recents, les previsions del temps, la borsa o descarregar-se en MP3 l'últim butlletí disponible dels informatius. La CCRTV Interactiva i TV3, amb aquests serveis, aposten una vegada més per la innovació en l'entorn de la telefonia mòbil i dels nous formats multipantalla.
TV3minuts és un servei gratuït de vídeo en què s'ofereixen resums de 3 minuts d'alguns dels programes que s'emeten per TV3. A més, també es pot veure un avançament dels continguts dels programes de l'endemà. Aquests vídeos estan disponibles en versió per a mòbils, Internet o podcast. D'aquesta manera, l'usuari pot veure els resums des del seu propi telèfon mòbil o bé, teclejant l'adreça http://m.tv3minuts.cat al navegador del mòbil o enviant un SMS al 7033 amb la paraula clau TV3MINUTS.

La cadena presenta també A Pera picada, la primera sèrie de TV3 produïda especialment per al telèfon mòbil. Protagonitzada per Joan Pera i Roger Pera, a través de 13 episodis expliquen les aventures que viuen els dos actors en la vida real mentre roden la sèrie 13 anys i un dia. En aquest cas, els episodis també es poden veure teclejant l'adreça http://wap.tv3.cat/aperapicada al navegador del mòbil o enviant un SMS al 7033 amb la paraula clau PERA.

Finalment, TVC presenta també els projectes interactius dels canals de TDT al mòbil per poder, a través d'aquest dispositiu, obrir una nova via per consultar la informació relacionada amb alguns dels programes de Televisió de Catalunya. Aquest servei està disponible en aquesta primera fase per als clients d'Orange que poden accedir als serveis d'informació estadística d'El partit de TV3, rebre informació minut a minut dels partits del Barça i de l'Espanyol i poder conèixer la recepta del dia del programa Cuines, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu