Economia

De la Vega admet la desacceleració de l'economia, però assegura que el govern espanyol hi està pendent

Després de la reunió del consell de ministres d'aquest matí, la vicepresidenta Maria Teresa Fernández de la Vega ha aprofitat per enviar un missatge de tranquil·litat davant de la desacceleració econòmica. Ha admès que "no hi ha novetats" al respecte i ha atribuït el menor creixement espanyol a l'impacte de les turbulències als mercats financers internacionals. De la Vega ha volgut aclarir que "totes les previsions" coincideixen que l'Estat espanyol "seguirà creixent per sobre de la mitjana de la zona euro".

La ministra portaveu de l'executiu espanyol també ha assegurat que "no hi ha raons per a l'alarma", i ha afirmat que el govern segueix el curs dels esdeveniments de manera "atenta i vigilant" i que seguirà adoptant "totes les mesures necessàries" per pal·liar els efectes del menor creixement econòmic.

Mesures concretes en el discurs d'investidura
En aquest sentit, De la Vega ha avançat que José Luis Rodríguez Zapatero, concretarà en el seu discurs d'investidura algunes de les mesures econòmiques de "caràcter immediat" que adoptarà el nou govern. Entre aquestes mesures, ha destacat la deducció de 400 euros anuals de l'IRPF per als assalariats, una de les promeses electorals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.