Economia

La patronal catalana Cecot creu insuficients les propostes econòmiques de Zapatero

Patronal

La patronal Cecot considera que les propostes del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per reactivar l'economia espanyola són "insuficients" per impulsar el "desenvolupament de l'activitat empresarial i econòmica del país".
Aquesta patronal catalana demana mesures que recolzin els sectors industrials com l'eliminació total de l'IAE, de l'impost sobre el patrimoni i dels de successions i donacions.

També sol·liciten en un comunicat fet públic avui un marc específic per regular els inversors denominats business angels, més incentius fiscals per a l'R+D i la millora del règim fiscal per les amortitzacions.

Cecot ha qualificat de "mesures a curt termini" les que va anunciar Rodríguez Zapatero, que suposaven avançar l'IVA a les empreses i la reducció d'impostos en la rehabilitació d'habitatges per fomentar la construcció.

Per això, Cecot, segons ha indicat el seu president, Antoni Abad, demana "mesures estructurals" que permetin salvar el diferencial d'inflació entre Espanya i la resta de la UE.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.