Economia

Aena adjudica per 9,4 MEUR la instal·lació del sistema que permetrà que els avions aterrin a Girona quan hi hagi boira espessa

COMARQUES GIRONINES

Girona.-El Consell d'Adminitració d'Aena ha autoritzat l'adjudicació, per un import de 9,4 milions d'euros, de la instal·lació del sistema que permetrà que els avions puguin aterrar a l'aeroport de Girona quan hi hagi boira espessa. L'ILS (Instrumental Landing System) s'haurà d'executar en un termini de 10 mesos per la unió temporal d'empreses formades per Dragados i Cobra.

Segons han informat mitjançant un comunicat, quan el sistema estigui operatiu, l'aeroport de Girona disposarà del 'sistema tecnològic més avançat per operar en boira' i que en l'actualitat tenen els aeroports de Barcelona, Madrid-Barajas, Santiago, Palma de Mallorca, Astúries, Vigo i Sevilla. El sistema evitarà que s'hagin de cancel·lar o desviar vols quan hi hagi boira o núvols baixos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.