Economia

Mòbils amb pantalla enrotllable per llegir llibres

Telefonia

L'aparició del Sony Reader, el Rex iLiad i l'Amazon Kindle ha renovat l'interès pels lectors de llibres electrònics, tot i que sembla complicat conciliar una pantalla de gran format amb les reduïdes dimensions d'un telèfon mòbil. La solució que s'apunta són les pantalles enrotllables, com la que utilitza el terminal Readius que la firma Polymer Vision presentarà en el proper Mobile World Congress (3GSM).
Així doncs, un telèfon mòbil de tercera generació i lector de llibres electrònics en el mateix equip és la proposta que fa la firma Polymer Vision amb el nou Readius. Pesa 115 grams, té les dimensions de qualsevol telèfon mòbil i la seva pantalla enrotllable de 5 polzades és el doble de gran que la de qualsevol altre mòbil.

Segons el seu fabricant, aquest nou aparell permet llegir fins a 30 hores sense haver de carregar de nou la bateria del telèfon, és a dir, sis vegades més que la durada d'un mòbil convencional.

Les aplicacions de software que incorpora Readius permeten, a més de llegir llibres electrònics i altres documents, descarregar titulars informatius en format RSS, gestionar correu electrònic i totes les funcions pròpies d'un telèfon mòbil. També realitza funcions de reproductor d'àudio MP3 i disposa de connexions USB 2.0 i Bluetooth.

El que encara no se sap és el preu del Readius ni quan estarà disponible en el mercat per als consumidors, dades que, previsiblement, Polymer Visions (empresa sorgida de Philips) donarà a conèixer durant la fira de telefonia mòbil que se celebrarà a Barcelona de l'11 al 14 de febrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu