Economia

Foment del Treball lamenta que hi ha 150.000 funcionaris que no fan "absolutament res"

La patronal catalana proposarà una "grandíssima reforma" de la funció pública per a la simplificació administrativa

Foment del Treball proposarà una reforma de la funció pública per a simplificar els tràmits amb que "carreguen" les empreses. El president de la patronal catalana, Joan Rosell, considera que és necessària una "grandíssima reforma de la funció pública" similar a la que s'està plantejant a França.
Rosell ha criticat que, a conseqüència de la transferència de competències a les comunitats autònomes dels últims anys, 150.000 funcionaris de l'Estat s'han quedat amb "absolutament res" a fer, fet que alenteix, opina, els tràmits administratius.

El president de Foment lamenta que "no hi ha un compromís dels partits polítics" per a simplificar la burocràcia administrativa, com tampoc hi ha cap "compromís de les tecnoestructures de l'Estat per a simplificar les coses".

Rosell considera "absolutament vital" per a l'interès empresarial un "pacte" contra "l'absentisme" a les empreses. Segons Rosell, per a que "aquest país sigui competitiu" les empreses i administracions no poden continuar assumint els nivells actuals d'absentisme".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.