Economia

Un internauta es tanca 10 dies en una habitació per demostrar que pot sobreviure només amb Internet

Mor un jove xinés desprès de passar 3 dies davant l'ordinador en un cibercafé

Un internauta voluntari s'ha tancat aquest dilluns a les dotze del migdia en una habitació d'hotel amb un ordinador portàtil, una connexió a Internet i un cactus en un repte per demostrar que es pot sobreviure i comprar de tot a través de la xarxa. D'aquesta manera es vol constatar l'abast de les noves tecnologies en les relacions comercials.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el programa de Verge 2007 que el dia 27 de setembre portarà a Barcelona professionals de reconegut prestigi per debatre a l'entorn de les noves tecnologies i el seu abast en la comunicació amb els consumidors i com afrontar els desafiaments digitals que dia a dia van creixent. Verge 2007 és el fòrum de debat d'OgilvyOne WorldWide. L'evolució del voluntari fins que comenci el fòrum es podrà seguir a través de www.eldesafiodigital.es.

Mor un jove xinès desprès de passar 3 dies davant l'ordinador
Un xinès de 30 anys ha mort a la ciutat de Cantón, al sud del país, després de passar tres dies seguits jugant per Internet en un cibercafè, segons ha informat el diari Beijing News.

L'home s'ha desplomat davant l'ordinador al qual havia estat connectat sense interrupció i ha mort abans d'arribar a l'hospital. Segons fonts mèdiques, la causa de la mort va ser possiblement una afecció cardíaca provocada per les llargues hores davant la computadora.

L'addicció a Internet, sobretot entre els joves, s'ha convertit en una de les grans preocupacions de Xina. Aquest país asiàtic figura el segon del món, només per darrere d'EUA, en nombre d'internautes, amb 163 milions.

Entre les mesures adoptades per a frenar el problema, Pequín ha prohibit l'obertura de nous cibercafés aquest any i ha creat diversos centres de "desintoxicació" per a addictes a la xarxa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.