Economia

El Santander prepara la compra d'Alliance & Leicester, segons la BBC

El Banco Santander ha fet una proposta de compra sobre el banc britànic Alliance & Leicester (A&L) que ha valorat l'entitat en 1.300 milions de lliures esterlines (1.625 milions d'euros), segons ha informat avui la BBC.

Les dues entitats mantenen converses avançades en aquest sentit, i si l'operació culmina amb èxit, el Santander fusionarà les activitats d'Alliance and Lester amb la seva filial Abbey, adquirida el 2004.

El banc que presideix Emilio Botín ha fet una oferta de compra d'uns 317 penics per acció per aconseguir l'entitat britànica, afectada per les restriccions de crèdit derivades de la crisi de liquiditat, ha precisat la BBC.

Per la seva banda, Alliance & Leicester ha comunicat a les autoritats reguladores britàniques que ha rebut una oferta de compra per aquest import, que inclou 299 penics per acció i un dividend posterior de 18 penics. "Aquest anunci no s'ha fet amb el consentiment del potencial oferent i no hi ha certesa que l'oferta es materialitzi", ha puntualitzat el banc britànic, que no ha revelat la identitat del comprador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.