Economia

Un jove emprenedor de Barcelona, entre els tres millors del món

El guanyador a nivell mundial es coneixerà en el Congrés Mundial de la JCI, que se celebrarà a Turquia el mes d'octubre

Jean Claude Rodríguez-Ferrera Massons, un jove emprenedor de Barcelona, ha estat escollit finalista entre més de 150 joves dels 5 continents, en un concurs convocat per les vuit regions més emprenedores del món, i que es realitza a través de la Junior Chamber International (JCI), la xarxa de líders empresarials més gran que existeix actualment a nivell internacional.

El 28 d'agost es va donar a conèixer el resultat dels finalistes del Concurs Mundial d'Emprenedors Creatius (CYEA) que convoca anualment la JCI.

Jean Claude Rodriguez-Ferrera Massons va inscriure el seu projecte a través de la Jove Cambra d'Empresaris de Barcelona, entitat que representa la federació mundial a la ciutat, i va ser seleccionat per un jurat format per especialistes en empreneduria procedents de les 8 regions més emprenedores del món.

El projecte pel qual ha estat escollit que proposa petites comunitats d'autofinançament entre col·lectius amb pocs recursos. Rodriguez-Ferrera Massons és llicenciat en Ciències Econòmiques, doctor en Administració i Direcció d'Empreses.

El guanyador a nivell mundial es coneixerà en el Congrés Mundial de la JCI, que se celebrarà a Turquia el mes d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.