Economia

Els joves empresaris demanen "més facilitats" a la Generalitat per crear empreses

El president de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec), Cristian Rovira, ha demanat a la Generalitat "més facilitats" en les ajudes i tràmits administratius a l'hora de crear empreses.

En una reunió amb el president de la Generalitat, José Montilla, Rovira ha efectuat aquesta petició després d'al·legar que "Catalunya és un país amb un gran teixit empresarial de pimes que contribueixen a la creació constant de llocs de treball de qualitat i ha de seguir lluitant per la creació d'empreses obertes al món amb valor afegit".

Durant la trobada, també ha mostrat la seva preocupació perquè "més del 50% de les empreses, segons dades oficials, no arriben als tres anys de vida". Segons la seva opinió, les causes d'aquestes xifres, a part de les responsabilitats de cada empresari, es deuen a problemes de finançament i als costos laborals de contractació i fiscalitat, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.