Economia

Iberia i British Airways esperen acabar el procés de fusió en un any

Iberia i British Airways esperen tancar el seu procés de fusió en els propers mesos, però sempre en un període de temps menor a un any, segons han anunciat, en un roda de premsa a Madrid, el president de l'aerolínia espanyola, Fernando Conte, i el conseller delegat de la britànica, Willie Walsh.

Conte ha dit que "avui hem fet un primer pas per arribar a una fusió entre ambdues companyies i ara cal estudiar la forma en la qual s'ha de portar a terme i esperar l'aprovació per part dels òrgans directius de cada societat".
I Walsh ha afegit: "No podem donar més detalls de l'operació, només dir que estem davant un dia històric pel sector a nivell mundial".

L'operació es portarà a terme mitjançant la constitució d'una nova societat en la qual estaran els accionistes d'ambdues aerolínies, que mantindran les seves marques i cotitzarà tant a la Borsa de Madrid com en la de Londres.
La nova companyia serà la tercera aerolínia del món, amb una flota de més de 450 avions i més de 200 destins a cent països, cobrint Àfrica, Àsia i Amèrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.