Economia

Telefónica cobrarà a partir de l'1 d'octubre el servei d'identificació de trucades

Telefònica cobrarà a partir del proper 1 d'octubre la quota de 50 cèntims d'euro més IVA (58 cèntims) del servei d'identificació de trucades a tots els seus clients, inclosos els que tinguin contractat l'ADSL amb la companyia.

Des del passat 10 de juliol, l'operadora ja va incrementar la quota d'abonament mensual dels clients que no tinguessin ADSL o una tarifa plana de veu amb aquest cobrament pel servei d'identificació de les trucades.

L'operadora va estrenar el servei d'identificació de trucades al 1999 a un preu de 1.000 pessetes al mes (6 euros). Posteriorment, es va començar a oferir al telèfon fixe per 200 pessetes al mes (1,2 euros). Al març de 2001, amb el llançament dels telèfons amb pantalla, Telefònica va començar a oferir aquest servei de forma gratuïta als seus clients.Telefònica ha assenyalat que el cost de 50 cèntims d'euro més IVA, inferior a l'anterior d'1,2 euros al mes, és necessari per al manteniment dels equips físics i el capital humà per oferir aquest servei.

Els clients de l'operadora, que han estat informats amb un mes d'antelació, podran donar-se de baixa del servei trucant al 1004.

Des del passat 1 d'agost, Telefònica ha duplicat de forma gratuïta de 3 megues a 6 megues la velocitat pels seus usuaris de banda ampla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.