Economia

L'Estat admet que els ajuts a la banca tardaran mesos a arribar a la població

Economia

El secretari d'Estat d'Economia, David Vegara, ha afirmat que el crèdit per a les empreses i les famílies arribarà "en els pròxims mesos", ja que el volum de recursos posat en marxa per l'executiu ha estat "considerable". Així, els diners que l'Estat prestarà per pal·liar els efectes de la crisi econòmica hauran d'esperar, "perquè hi ha coses que porten el seu temps".

Ha assegurat que la intenció del govern espanyol és que el crèdit flueixi, però també que l'actual es mantingui, perquè no tindria sentit tancar les actuals línies de finançament per obrir-ne de noves.

"Volem crear les condicions objectives i idònies perquè no hi hagi problemes amb la demanda solvent del crèdit", ha assenyalat el secretari, perquè cal evitar que en un escenari com l'actual alguns projectes rendibles es quedin sense finançament.

Vegara ha repassat totes les iniciatives que ha posat en marxa l'executiu en aquest sentit, i ha reiterat que l'esforç a escala internacional i nacional ha estat considerable, de manera que els efectes s'hauran de notar en els pròxims mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.