Política

Zapatero demana als bancs que concedeixin crèdits a empreses i famílies per sortir de la crisi

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha demanat aquest diumenge als bancs el seu "suport" per sortir de la crisi i que concedeixin crèdits a les empreses i famílies.

"No és el moment de grans beneficis, és el moment de donar suport al crèdit i el finançament a les empreses i les famílies", ha afirmat durant un acte electoral a Lugo. Zapatero, que ha recordat que sempre ha donat suport a les entitats financeres "perquè la seva estabilitat és imprescindible", també ha demanat "responsabilitat" a les comunitats autònomes, ajuntaments, empresaris i treballadors.

"Tots podem aportar alguna cosa", ha continuat el president espanyol, el qual ha apel·lat a l'"optimisme, el treball, l'honestedat i la solidaritat de les polítiques socials", davant les receptes que defensa el PP, "com la rebaixa dels salaris, facilitar els acomiadaments i no incrementar les pensions". Les solucions dels populars, ha afirmat Zapatero, "són una factura molt cara per a la majoria i una factura molt barata per a una minoria".

Zapatero, que ha fet aquestes declaracions durant un míting electoral a Lugo amb motiu de la campanya gallega, ha lamentat que el principal partit de l'oposició estigui més pendent de les seves "lluites internes" que "d'ajudar Espanya a sortir de la crisi".

Pel cap de l'executiu espanyol, la sortida a la crisi també passa per un augment de les beques, un augment del benestar i el suport als aturats. "Vencerem la crisi i en sortirem enfortits", ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra i Macron retiren més de 200 candidats per frenar Le Pen

BARCELONA

Els policies investigats per càrregues de l’1-O ja demanen l’amnistia

GIRONA
bce

Lagarde: “Estem molt avançats en el camí de la desinflació”

barcelona
països baixos

Es constitueix el primer govern neerlandès liderat per l’extrema dreta

barcelona
judicial

L’advocacia de l’Estat demana que s’apliqui l’amnistia a Marta Rovira i la resta d’investigats pel Tsunami

barcelona

ERC prepara una moció per dedicar un carrer a les llevadores del municipi

llagostera
política

El PSC de Girona proposa mesures urgents contra el sensellarisme

girona
política

El Govern veu vergonyós el cartell contra Maragall i se’n desvincula

barcelona
política

El 93% dels votants del 12-M repetiria el vot a les eleccions catalanes

barcelona