Economia

Espanya convida Txèquia a la cimera de Washington

El repartiment de cadires per a la cimera del G-20 a Washington continua. Després que la setmana passada la presidència francesa de la Unió Europea atorgués una plaça comunitària a Espanya perquè pugui ser a la reunió tot i no haver estat convidada pels Estats Units, ha arribat el desdoblament. Com que cada plaça per a cada país participant inclou, en realitat, quatre seients, Espanya n'ha de posar un a disposició de la República Txeca, proper país a tenir la presidència de torn de la Unió Europea.

Segons ha admès la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, després del consell de ministres d'aquest divendres, aquesta invitació es va pactar en l'àmbit europeu. De la mateixa manera, França ha convidat Holanda, que també reclamava ser a la cimera i que, malgrat ser la 17a economia del món, puja en el rànquing com a potència financera.  



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.