Economia

Els consellers de CCM van duplicar-se el salari en tres anys

Economia

Els membres del Consell d'Administració de Caja Castilla-la Mancha van duplicar-se el salari en tres anys, des del 2004 al 2007, últim any en què l'entitat –ara intervinguda pel Banc d'Espanya– va facilitar xifres en referència a això. Així consta en els respectius informes del govern corporatiu de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

D'aquesta manera, el 2007, la remuneració –sous i obligacions en matèria de pensions i assegurança de vida– de tot el Consell va arribar als 2,17 milions d'euros, el 8% més que el 2006. Aquest últim any la retribució es va incrementar un 22%, mentre que el 2005 l'augment va ser del 45%.

A més d'aquestes remuneracions, el 2007 els consellers van percebre 210.000 euros en dietes per assistir als consells, cosa que suposa un increment en tres anys del 43% en comparació dels 147.000 euros que van cobrar el 2004.

L'Informe de govern corporatiu del 2008 encara no s'ha fet públic. Tampoc es coneixen els comptes auditats d'aquest any, que haurien de presentar els nous administradors de l'entitat a la CNMV abans del 30 d'abril, segons fonts de l'organisme. De fet, el termini oficial per a presentar els comptes expirava avui, data en la qual el Consell de l'entitat tenia pensat reunir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.