Economia

Unes 400 persones es manifesten a Palamós contra els 211 acomiadaments d'Hutchinson

Ocupació

Unes 400 persones s'han manifestat aquest dissabte al migdia pel centre de Palamós per reclamar que l'empresa Hutchinson retiri l'ERO que preveu l'acomiadament de 211 dels 440 treballadors de la plantilla que la multinacional de components per a l'automoció té a la factoria situada polígon industrial de la població.

Després d'una assembla informativa convocada pel comitè d'empresa a les instal·lacions del cinema Arinco, la concentració ha recorregut els principals carrers de Palamós darrera una gran pancarta amb el lema 'No als acomiadaments per la vostra deslocalització. Direcció dimissió' i ha finalitzat a les portes de l'Ajuntament, on ha estat rebuda pels membres del consistori.

Dalt del balcó de l'Ajuntament, la presidenta del comitè d'empresa, Ester Gafas, ha llegit un manifest on ha titllat l'ERO de mesura "absolutament desproporcionada a la situació actual".

"Creiem que l'empresa està aprofitant el context de crisi per deslocalitzar la producció i desfer-se així de la meitat de la plantilla", ha assenyalat Gafas. A més, ha assegurat que es lluitarà pel futur laboral de tota la plantilla de Hutchinson Palamós i ha criticat el fet que des de la direcció "encara no han aportat causes objectives que justifiquin aquest expedient de regulació d'ocupació".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.